Adjuster / Tensioner

  • BONOVO Undercarriage Parts Track Adjuster Assy Track Tensioner

    BONOVO Dina...

    Track adjuster atawa tensioner disebut oge track adjuster silinder nu dipaké onto excavators na bulldozers.Bonovo Track adjusters sadia pikeun sakabéh merek na model excavator, Hitachi, Komatsu, Caterpillar sarta tipe séjén régulator Mapay excavator kalawan harga kalapa.A assembly lagu adjuster diwangun ku spring recoil, silinder jeung yoke a.