Harga Excavator Amfibi Anyar Mini Hydraulic Crawler Excavator kalawan ngambang Pontoon

Katerangan pondok:

Tonnage tina excavator:5-50 ton
Kaayaan gawé:cai laut, rawa, lahan baseuh, situ, balong, waduk, panguburan walungan, kanal.
jero cai gawé:0-10 méter jero cai
Lampiran Rojongan:kakuatan tambahan, pompa nyeuseup, panangan panjang, ember beberesih, ngambang, tabung HPV.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Dina raraga ngahontal fit leuwih sampurna, Bonovo bisa ngaluyukeun ukuran nurutkeun pangabutuh konsumén.

Gemblengna 3D sareng gambar struktur:

Excavator amphibious disebut oge floating excavator, nu dirancang husus pikeun fungsi éféktif dina walungan, situ swampy, terusan jeung settling wewengkon rehabilitasi balong.Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngararancang sareng ngadamel model anu kualitasna luhur sareng serbaguna tina excavator amphibious pikeun sadaya merek utama excavator mimitian ti 5 dugi ka 50 ton.Tim Bonovo tiasa nawiskeun solusi proyék anu béda-béda kalebet pompa pengerukan, jalan-jalan jauh, platform muat, kapal tongkang sareng panangan jarak jauh.

Sistim kutub Spud

Spud sareng mékanisme hidrolik dihijikeun dina ponton wakil katutup, anu dipasang dina dua sisi excavator amphibious.Daya hidrolik tiasa dianggo pikeun ngontrol posisi ngadengdekkeun atanapi luhur-handap.Panjangna ditangtukeun ku jerona daérah damel.The spuds anu erected nalika digawé, lajeng jadi diselapkeun kana leutak ku mékanisme hidrolik.Pamakéan spuds bakal greatly ngaronjatkeun stabilitas operasi pakakas dina cai.

spuds installed on both sides

Gambar struktur undercarriage:

 Pontoon Retractablehartina jarak bisa disaluyukeun otomatis antara dua pontoons dina rentang nu tangtu.Salila digawé konstruksi, bisi lingkungan kerja sempit, pontoons di-antara jarak bisa minimal salila digawé.Kalayan fungsi nyaluyukeun rohangan, urang tiasa ngabantosan ningkatkeun stabilitas sasis sareng ningkatkeun efisiensi kerja para nasabah.

retractable pontoon

Spésifikasi Amfibi

Kaunggulan teknis

pontoon material

Bahan Pontoon didamel tina bahan khusus wadah AH36 sareng alloy aluminium 6061T6 kalayan bahan kakuatan tinggi.Perlakuan anti korosi adopts sandblasting jeung téhnologi shot-blasting, nu éféktif ngaronjatkeun kahirupan pamakéan.
Desain struktural anu wajar sareng terbatas
analisis unsur dina situs nguji destructive mastikeun kapasitas bearing jeung kasalametan Pontoon.

3 Desain ranté:Saatos ranté dipaké pikeun hiji periode waktu, pitch bakal naek alatan maké pin bushing, nu bakal ngajadikeun sakabeh ranté jadi panjang tur ngakibatkeun ranté shedding atawa leueur nalika leumpang.Ieu serius bakal mangaruhan operasi.Alat tensioning bisa mastikeun pin ranté sarta nyetir huntu gear leres kalibet ku nyaluyukeun posisi sprocket nu.The baud tightening mangrupakeun konfigurasi baku tina pontoon urang.tightening silinder loba gampang ti tightening baud, nu bisa nyieun adjustment kasaimbangan sarta mastikeun leumpang leuwih stabil sarta efisien.

 

3-chain design

Manufaktur, nguji prosedur & aplikasi

Operasi percobaan & uji multi-fungsi - jalan-jalan jauh & pompa pengerukan

Lingkungan lumaku:

- Pembersihan lahan rawa di kawasan pertambangan, perkebunan sareng konstruksi Restorasi sareng reklamasi lahan baseuh

- Nyegah sareng ngadalikeun banjir Proyék alihan cai Transformasi lahan salin-alkali sareng lahan ngahasilkeun rendah Pendalaman kanal, saluran walungan sareng muara walungan Ngabersihan Tasik, basisir, balong sareng walungan

- Ngali parit pikeun peletakan sareng instalasi pipa minyak & gas

- irigasi cai

- Wangunan lansekap sareng pangropéa lingkungan alam

Pemuatan wadah sareng Pengiriman: Kami ngadamel rencana ngamuat anu épéktip pikeun ngahémat biaya pengiriman barang anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Dupi anjeun produsén?
    A: Leres!Kami produsén ngadeg taun 2006. Urang ngalakukeun jasa pabrik OEM sadaya kantétan excavator jeung bagian undercarriage pikeun brand kawentar kawas CAT, Komatsu jeung dealers maranéhanana sakuliah dunya, kayaning Ember Excavator / Loader, Extend Boom & Arm, Gandeng Gancang, Rippers, Amphibious Pontoons, jsb.Bonovo Undercarriage Bagian ditawarkeun rupa-rupa undercarriage maké bagian pikeun excavators na dozers.Sapertos roller lagu, roller carrier, idler, sprocket, link lagu, sapatu lagu, jsb.


    Q: Naha milih BONOVO leuwih sagala pausahaan séjén?
    A: Urang rancang produk urang lokal.Layanan palanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan.Unggal produk BONOVO dilapis sareng awét kalayan jaminan struktural 12 bulan.Urang ngagunakeun bahan kualitas luhur sourced ti pisan pangalusna di Cina.Tim desain kami gawéna raket jeung konsumén pikeun sagala pesenan custom.

    Q: Istilah pamayaran mana anu urang tiasa nampi?
    A: Biasana urang tiasa dianggo dina T / T atanapi L / C istilah, kadang istilah DP.
    1).dina istilah T / T, 30% mayar sateuacanna anu diperlukeun tur kasaimbangan 70% bakal netep saméméh kiriman.
    2).Dina istilah L / C, a 100% irrevocable L / C tanpa "klausa lemes" bisa ditarima.Mangga kontak langsung jeung wawakil customer urang pikeun istilah pembayaran husus.

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina kiriman ku laut, ka sadaya buana utama kayaning Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania jeung Éropa, jsb.
    2).Pikeun nagara lingkungan Cina, kaasup Rusia, Mongolia, Uzbékistan jeung sajabana, urang bisa ngirim ku jalan atawa karéta api.
    3).Pikeun bagian lampu merlukeun urgent, urang bisa nganteurkeun dina layanan kurir internasional, kaasup DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.


    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Urang nyadiakeun 12-bulan atawa 2000 jam gawé jaminan struktural dina sakabéh produk urang, iwal gagalna disababkeun ku instalasi bener, operasi atawa pangropéa, kacilakaan, karuksakan, nyalahgunakeun atawa modifikasi non Bonovo jeung maké normal.

    Q: Naon waktos kalungguhan anjeun?
    A: Urang Tujuan nyadiakeun konsumén jeung waktu kalungguhan gancang.Kami ngartos yén kaayaan darurat lumangsung sareng produksi prioritas kedah langkung dipikaresep dina péngkolan anu langkung gancang.A urutan stock waktos kalungguhan téh 3-5 poé gawé, bari pesenan custom dina 1-2 minggu.Hubungi produk BONOVO supados urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dumasar kana kaayaan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk