LENGAN & BOOM

  • Long reach arm and boom for all excavator types

    Jangkauan panjang ...

    Bonovo Dua Bagian Long Reach Boom sareng Arm mangrupikeun jinis Boom sareng Arm anu paling populér. Ku Manjangkeun boom sareng panangan, éta tiasa dianggo dina kaayaan kerja anu paling panjang. ,Panangan panjang *1,ember *1,ember silinder *1,H-Link&I-Link *1 set,pipa&hoses.

  • BONOVO customizable original design extension arm for wholesale and retail

    BONOVO custo...

    Bonovo Extension Arm cocog sareng seueur operasi anu béda-béda sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun nangkep proyék-proyék anu saacanna peryogi penggali jarak jauh.
    Éta kantétan pamungkas pikeun operator anu ngagaduhan padamelan anu panjang tapi henteu hoyong ngaluarkeun artos pikeun penggali jarak jauh.

  • BONOVO EXCAVATOR ROCK ARM&BOOM LONG BOOM FOR EXCAVATOR

    BONOVO EXCAV...

    Bonovo Rock Arm jeung Boom kalawan gaya digging kuat loba dipaké dina pertambangan, konstruksi jalan, konstruksi perumahan, konstruksi taneuh beku jeung tipe séjén projects.It gampang megatkeun taneuh pisan teuas tur lanté semén, leuwih efisien ti palu breaker bisa ngalakukeun dina spésifik. kaayaan gawé.

  • BONOVO EXCAVATOR THREE SECTION LONG REACH BOOM&ARM for demolition

    BONOVO EXCAV...

    Bonovo Three Section Long Reach Boom & Arm disebut oge demolition boom & arm.Kalawan tilu bagian teken, rentang gawé téh leuwih badag, nu ngajadikeun eta leuwih cocog pikeun kaayaan gawé demolition.A tilu bagian panjang jangkauan booming & panangan ngawengku: boom panjang * 1, panangan panjang, 1, iteuk tengah, 1, LIPI silinder * 1, panangan silinder * 1, H-link & l-link *!set, pipa & selang.