LAMPIRAN

  • Long reach arm and boom for all excavator types

    Jangkauan panjang ...

    Bonovo Dua Bagian Long Reach Boom sareng Arm mangrupikeun jinis Boom sareng Arm anu paling populér. Ku Manjangkeun boom sareng panangan, éta tiasa dianggo dina kaayaan kerja anu paling panjang. ,Panangan panjang *1,ember *1,ember silinder *1,H-Link&I-Link *1 set,pipa&hoses.

  • BONOVO good quality excavator grab bucket for attachments business

    BONOVO alus...

    Rentang Excavator:1-30T
    Bukaan rahang:540-2420mm
    Lebar Ember:228-800mm

     

  • Bonovo Equipment Sales | Excavator bucket pins and loader bucket pins

    Bonovo Equip...

    Pins mangrupakeun Tipe Fasteners Standardized nu bisa Maneuh Disambungkeun statis atawa dipindahkeun relatif ka Partéy disambungkeun. Éta nu Utamana Dipaké dina hinge tina dua bagian pikeun ngabentuk sambungan hinge.

  • Hydraulic unrotary grapple from BONOVO, long working life for attachments business

    Hidrolik un...

    Bonovo Hydraulic Unrotary Grapple konfigurasi unik na ngamungkinkeun kalenturan pamungkas sarta ngagunakeun sabudeureun situs gawé, demolition, tegalan atawa proyék naon waé anu merlukeun akurasi pick-up titik pin.

  • BONOVO Customizable hydraulic concrete pulverized machine for earthmoving

    BONOVO Custo...

    Bonovo Hydraulic Concrete Crushers dipaké pikeun demolition dikawasa beton jeung beton bertulang kalawan precision, gaya, kirang noise jeung Geter ti parabot dampak.Aranjeunna pohara efektif dina yayasan, tembok jeung balok.Éta peryogi sumber kakuatan hidrolik tekanan rendah atanapi pompa pikeun beroperasi.

  • BONOVO wear-resistant OEM ODM service long working life crusher bucket

    BONOVO maké-...

    Tonnage:10-50 Ton

    Bahan:Hardox 400

    Kapasitas ember:0,35m³-1,15m³

     

  • BONOVO Equipment Sales | ISO9001 certified professional design of Mechanical Grapple

    Alatan BONOVO...

    Bonovo Mechanical Grapple bisa ngaganti ember on excavator, ngarobahna kana mesin idéal pikeun nanganan bahan leungit, asihan sampah, sarta cleanup situs demolition.model béda jeung ukuran sadia pikeun excavators cocog kana tugas dina situs.

  • Bonovo Equipment Sales | Excavator Rotating Hydraulic Demotion Grapple

    Bonovo Equip...

    Range Excavator:3-25T

    Gelar Rotasi:360°

    Max Bubuka:1045-1880mm

    Aplikasi anu disarankeun:Dioptimalkeun pikeun demolition, batu jeung aplikasi penanganan runtah

  • Bonovo Equipment Sales | High quality Hydraulic stone grapple for excavators

    Bonovo Equip...

    Cocog Excavator(ton): 3-25 ton

    Beurat:90

    Tipe:Hidrolik Puteran Grapple
    Aplikasi:Pikeun miceun runtah logam, batu, kai jsb.
  • Bonovo Equipment Sales | 360 Degree Rotating hydraulic cutter demolition shear for excavators

    Bonovo Equip...

    Range Excavator:6-25T

    Gelar Rotasi:360°

    Aplikasi anu disarankeun:merealisasikan separation nu, shearing, nyoplokkeun dina prosés nyalametkeun, sahingga nyalametkeun efisiensi gawé luhur.

  • Bonovo Equipment Sales | Pavement-removal bucket can be customized in size

    Bonovo Equip...

    Tonnage Excavator:2-40 ton
    lebar:Bisa disaluyukeun
    kaayaan gawé:Drainase, groundworks sareng landscaping umum, jsb.

  • Bonovo Equipment Sales |Durable skeleton screening bucket sieve bucket of all sizes

    Bonovo Equip...

    Rentang Excavator:1-50T
    Ukuran grid:Bisa disaluyukeun
    Jenis Ember:kalawan huntu / baud on
    Aplikasi anu disarankeun:dilarapkeun kana penggalian bahan rélatif leupas dina pamaréntah, agricutural, kehutanan, proyék conservancy cai.