Ember Asesoris

  • Bonovo Equipment Sales | Excavator bucket pins and loader bucket pins

    Bonovo Equip...

    Pins mangrupakeun Tipe Fasteners Standardized nu bisa Maneuh Disambungkeun statis atawa dipindahkeun relatif ka Partéy disambungkeun. Éta nu Utamana Dipaké dina hinge tina dua bagian pikeun ngabentuk sambungan hinge.

  • BONOVO wear-resistant OEM ODM service long working life crusher bucket

    BONOVO maké-...

    Tonnage:10-50 Ton

    Bahan:Hardox 400

    Kapasitas ember:0,35m³-1,15m³

     

  • Bonovo Excavator Fittings Sales | Bucket teeth excavator bucket adapter

    Bonovo Excav...

    Ngaran Brand: BONOVO
    OEM: Ditarima
    Katerangan produk: Casting & Forging
    Sertifikasi: ISO9001

  • BONOVO higher level of wear protection clamshell bucket for construction site

    BONOVO luhur...

    Rentang Excavator:5-30T
    bubuka:1570-2175 mm
    Kapasitas:0.28-1.5cbm
    Aplikasi anu disarankeun:ilahar dipaké dina pangerukan, penggalian atawa penanganan bahan.