BERSIHKEUN

  • Bonovo Equipment Sales | Pavement-removal bucket can be customized in size

    Bonovo Equip...

    Tonnage Excavator:2-40 ton
    lebar:Bisa disaluyukeun
    kaayaan gawé:Drainase, groundworks sareng landscaping umum, jsb.

  • BONOVO Equipment | Durable ditching clean bucket for trenching and loading

    Alatan BONOVO...

    Tonnage Excavator:1-80 ton
    Bahan:Q355, NM400, Hardox450
    Kapasitas:0,3-8m³
    Aplikasi:utamana dipaké dina beberesih solokan, sloping, grading jeung pagawean pagawean lianna.

  • Tilt ditch bucket any width for excavaor

    Parit miring b...

    Tonnage Excavator:2-40 ton
    Sudut ngadengdekkeun:Dengdekkeun 90° (45° dina dua arah)
    lebar:Bisa disaluyukeun
    kaayaan gawé:Drainase, groundworks sareng landscaping umum, jsb.