KOMPAKTOR

  • High-strength wearable steel smooth drum compaction wheel from BONOVO factory direct sale

    Kakuatan luhur ...

    Ngaran produk: kabayang compaction drum lemes

    Cocog Excavator (ton): 1-60T

    Komponén inti: baja

  • Plate compactors with a higher level of wear protection from BONOVO’s new design

    Piring kompak...

    Cocog Excavator (ton): 1-60T

    Komponén inti: baja

    Jasa saatos-jualan disayogikeun: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online

  • BONOVO long working life compaction wheel of all sizes

    BONOVO panjang...

    Excavator Range: 1-60t

    Komponén inti: baja

    Jasa saatos-jualan disayogikeun: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online