séri CW

  • BONOVO wear-resistant CW SERIES digging bucket for excavator

    BONOVO maké-...

    BONOVO nawarkeun garis LIPI lengkep pikeun excavators.Ieu garis pin-on na Hinges pikeun CW Coupler ember Fitur desain ningkat pikeun ngamangpaatkeun pinuh ku ngaronjat kakuatan mesin.