ngagali

  • BONOVO good quality excavator grab bucket for attachments business

    BONOVO alus...

    Rentang Excavator:1-30T
    Bukaan rahang:540-2420mm
    Lebar Ember:228-800mm

     

  • Durable good quality excavator thumb bucket of all sizes from BONOVO

    Mantap awet...

    Tonnage:1-50 Ton 

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

    Aplikasi anu disarankeun:dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup penanganan runtah disposable, sikat, log, lebu konstruksi, batu, pipa, karya bentang jeung loba batur.

     

  • Bonovo severe-duty bucket quarry bucket for digging in severe ground conditions where rock is prevalent

    Bonovo putus...

    Excavator ranger:20-100 ton
    Kapasitas:0.5-8CBM

    Struktur:Kéngingkeun pilihan, Dipanjangkeun sareng nguatkeun biwir, Piring ngagem samping, Pin anu tiasa dicabut
    Kaayaan gawé:dipaké pikeun loading dina aplikasi kacida abrasive kayaning batu parna, delivering tingkat luhur maké
    panyalindungan pikeun manjangkeun umur na dina aplikasi aggressively abrasive

     

  • Bonovo original design customizable general-duty excavator bucket for attachments business

    Bonovo asli...

    Excavator ranger:1-50 ton
    Kapasitas:0.1-3CBM

    Bahan:HARDOX450,NM400,Q355…jsb
    Kaayaan gawé:dipaké dina operasi tugas hampang kawas penggalian sarta loading taneuh, keusik, batu leupas sarta gravel, jsb

  • mini excavator bucket for wholesale and retail

    galian mini...

    Tonnage:1-100 ton
    Bahan:Q355 / NM400 / Hardox
    Aplikasi:ngali lombang kabel sempit, culverts pipa atawa solokan, taneuh, keusik, liat jsb.

     

  • Bonovo factory direct sale extreme-duty bucket rock bucket for digging soft rock

    Fakta Bonovo...

    Excavator ranger:1-50 ton
    Kapasitas:0.1-8.7CBM
    Kaayaan gawé:Utamana dipaké pikeun ngagali taneuh teuas, dicampurkeun jeung batu lemes relatif jeung liat, batu lemes jeung lingkungan operasi beban lampu séjén.
    Struktur:Kéngingkeun pilihan, Dipanjangkeun sareng nguatkeun biwir, Piring ngagem samping, Pin anu tiasa dicabut