EXTENSION LENGAN

  • BONOVO customizable original design extension arm for wholesale and retail

    BONOVO custo...

    Bonovo Extension Arm cocog sareng seueur operasi anu béda-béda sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun nangkep proyék-proyék anu saacanna peryogi penggali jarak jauh.
    Éta kantétan pamungkas pikeun operator anu ngagaduhan padamelan anu panjang tapi henteu hoyong ngaluarkeun artos pikeun penggali jarak jauh.