Bonovo desain aslina customizable ember excavator tugas umum pikeun bisnis kantétan

Katerangan pondok:

Excavator ranger:1-50 ton
Kapasitas:0.1-3CBM

Bahan:HARDOX450,NM400,Q355…jsb
Kaayaan gawé:dipaké dina operasi tugas hampang kawas penggalian sarta loading taneuh, keusik, batu leupas sarta gravel, jsb


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Dina raraga ngahontal fit leuwih sampurna, Bonovo bisa ngaluyukeun ukuran nurutkeun pangabutuh konsumén.

GD bucket_01

Excavator Umum Tugas Digging LIPI

BONOVO Excavator Tugas Umum Digging Ember dirancang pikeun dipaké dina operasi lampu-tugas kawas penggalian sarta loading atawa earthmoving karya bumi, keusik, batu leupas sarta gravel, jsb kapasitas badag, baja struktural kakuatan tinggi, sarta adaptor LIPI canggih tiasa nyimpen Anjeun. waktos operasi sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé, pilihan baud-on ujung sadia, aranjeunna bisa cocog rupa Merk excavators na backhoe loaders mimitian ti 1 nepi ka 80 ton sampurna.

General Duty Bucket1
General Duty Bucket3
General Duty Bucket2
bucket

Parameter tonnage anu biasa dianggo:

Ton

Tipe Ember

Lebar

GET

Huntu

Ember Pins

Beurat

12T

GP Digging Ember

36"-915mm

runtuyan J250

5 bijil

Kaasup

405kg

15T

GP Digging Ember

42"-1067mm

runtuyan J250

6 leutak

Kaasup

570kg

20T

GP Digging Ember

48"-1220mm

runtuyan J350

6 leutak

Kaasup

910kg

25T

GP Digging Ember

48"-1220mm

runtuyan J400

6 leutak

Kaasup

1130KG

30T

GP Digging Ember

54 inci - 1372 mm

runtuyan J450

5 bijil

Kaasup

1395KG

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Dupi anjeun produsén?
    A: Leres!Kami produsén ngadeg taun 2006. Urang ngalakukeun jasa pabrik OEM sadaya kantétan excavator jeung bagian undercarriage pikeun brand kawentar kawas CAT, Komatsu jeung dealers maranéhanana sakuliah dunya, kayaning Ember Excavator / Loader, Extend Boom & Arm, Gandeng Gancang, Rippers, Amphibious Pontoons, jsb.Bonovo Undercarriage Bagian ditawarkeun rupa-rupa undercarriage maké bagian pikeun excavators na dozers.Sapertos roller lagu, roller carrier, idler, sprocket, link lagu, sapatu lagu, jsb.


    Q: Naha milih BONOVO leuwih sagala pausahaan séjén?
    A: Urang rancang produk urang lokal.Layanan palanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan.Unggal produk BONOVO dilapis sareng awét kalayan jaminan struktural 12 bulan.Urang ngagunakeun bahan kualitas luhur sourced ti pisan pangalusna di Cina.Tim desain kami gawéna raket jeung konsumén pikeun sagala pesenan custom.

    Q: Istilah pamayaran mana anu urang tiasa nampi?
    A: Biasana urang tiasa dianggo dina T / T atanapi L / C istilah, kadang istilah DP.
    1).dina istilah T / T, 30% mayar sateuacanna anu diperlukeun tur kasaimbangan 70% bakal netep saméméh kiriman.
    2).Dina istilah L / C, a 100% irrevocable L / C tanpa "klausa lemes" bisa ditarima.Mangga kontak langsung jeung wawakil customer urang pikeun istilah pembayaran husus.

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina kiriman ku laut, ka sadaya buana utama kayaning Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania jeung Éropa, jsb.
    2).Pikeun nagara lingkungan Cina, kaasup Rusia, Mongolia, Uzbékistan jeung sajabana, urang bisa ngirim ku jalan atawa karéta api.
    3).Pikeun bagian lampu merlukeun urgent, urang bisa nganteurkeun dina layanan kurir internasional, kaasup DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.


    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Urang nyadiakeun 12-bulan atawa 2000 jam gawé jaminan struktural dina sakabéh produk urang, iwal gagalna disababkeun ku instalasi bener, operasi atawa pangropéa, kacilakaan, karuksakan, nyalahgunakeun atawa modifikasi non Bonovo jeung maké normal.

    Q: Naon waktos kalungguhan anjeun?
    A: Urang Tujuan nyadiakeun konsumén jeung waktu kalungguhan gancang.Kami ngartos yén kaayaan darurat lumangsung sareng produksi prioritas kedah langkung dipikaresep dina péngkolan anu langkung gancang.A urutan stock waktos kalungguhan téh 3-5 poé gawé, bari pesenan custom dina 1-2 minggu.Hubungi produk BONOVO supados urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dumasar kana kaayaan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami