GRAPPLES

  • Hydraulic unrotary grapple from BONOVO, long working life for attachments business

    Hidrolik un...

    Bonovo Hydraulic Unrotary Grapple konfigurasi unik na ngamungkinkeun kalenturan pamungkas sarta ngagunakeun sabudeureun situs gawé, demolition, tegalan atawa proyék naon waé anu merlukeun akurasi pick-up titik pin.

  • BONOVO Equipment Sales | ISO9001 certified professional design of Mechanical Grapple

    Alatan BONOVO...

    Bonovo Mechanical Grapple bisa ngaganti ember on excavator, ngarobahna kana mesin idéal pikeun nanganan bahan leungit, asihan sampah, sarta cleanup situs demolition.model béda jeung ukuran sadia pikeun excavators cocog kana tugas dina situs.

  • Bonovo Equipment Sales | Excavator Rotating Hydraulic Demotion Grapple

    Bonovo Equip...

    Range Excavator:3-25T

    Gelar Rotasi:360°

    Max Bubuka:1045-1880mm

    Aplikasi anu disarankeun:Dioptimalkeun pikeun demolition, batu jeung aplikasi penanganan runtah

  • Bonovo Equipment Sales | High quality Hydraulic stone grapple for excavators

    Bonovo Equip...

    Cocog Excavator(ton): 3-25 ton

    Beurat:90

    Tipe:Hidrolik Puteran Grapple
    Aplikasi:Pikeun miceun runtah logam, batu, kai jsb.
  • Durable good quality excavator thumb bucket of all sizes from BONOVO

    Mantap awet...

    Tonnage:1-50 Ton 

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

    Aplikasi anu disarankeun:dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup penanganan runtah disposable, sikat, log, lebu konstruksi, batu, pipa, karya bentang jeung loba batur.

     

  • Hydraulic 360 degree rotary grapple from BONOVO factory with excellent aftersales service

    Hidrolik 36...

    Rentang Excavator:4-50T
    Gelar Rotasi:360°
    Max Bubuka:1300-2500mm
    Aplikasi anu disarankeun:Cocog pikeun sadaya operasi dimana aya peryogi grappling sareng beban, sapertos batu, kayu, runtah, tabung, operasi, kebon sareng proyék peletakan batu.

  • Tree shovels from Bonovo can be matched with most brands of skids, loaders and excavators in the world

    Sekop tangkal...

    Volume bola akar:0,1-0,6m³

    Aplikasi:tutuwuhan taman, pabinihan Héjo jeung proyék séjén.

    Tipe:Skid steer loader dipasang / Loader dipasang / Excavator dipasang