HIDROLIK

  • Customizable hydraulic quick coupler from BONOVO produced to match various excavator models

    Disesuaikeun...

    Ukuran pamawa 1 ton nepi ka 50 ton excavator
    Gampang dianggo dina mesin naon waé sareng kantétan.
    Konstruksi anu kuat sareng awét pikeun tahan kaayaan kerja anu kuat.
    Sadaya model hadir sareng kit pamasangan anu kalebet selang, kelengkapan sareng perkakas anu dipikabutuh pikeun dipasangna leres kana alat anjeun.

  • Perfect fit tilt quick coupler from BONOVO for all excavator types

    Pas sampurna...

    Ukuran pamawa 1 ton nepi ka 50 ton excavator
    Gampang dianggo dina mesin naon waé sareng kantétan.
    Konstruksi anu kuat sareng awét pikeun tahan kaayaan kerja anu kuat.
    Sadaya model hadir sareng kit pamasangan anu kalebet selang, kelengkapan sareng perkakas anu dipikabutuh pikeun dipasangna leres kana alat anjeun.