HIDROLIK

  • BONOVO Customizable hydraulic concrete pulverized machine for earthmoving

    BONOVO Custo...

    Bonovo Hydraulic Concrete Crushers dipaké pikeun demolition dikawasa beton jeung beton bertulang kalawan precision, gaya, kirang noise jeung Geter ti parabot dampak.Aranjeunna pohara efektif dina yayasan, tembok jeung balok.Éta peryogi sumber kakuatan hidrolik tekanan rendah atanapi pompa pikeun beroperasi.

  • Bonovo Equipment Sales | 360 Degree Rotating hydraulic cutter demolition shear for excavators

    Bonovo Equip...

    Range Excavator:6-25T

    Gelar Rotasi:360°

    Aplikasi anu disarankeun:merealisasikan separation nu, shearing, nyoplokkeun dina prosés nyalametkeun, sahingga nyalametkeun efisiensi gawé luhur.