ngamuat

  • BONOVO Equipment Sales | Custom built loader bucket Log Loader Attachments Any width

    Alatan BONOVO...

    Bonovo Loader Ember husus pikeun scooptram pikeun Pertambangan.R1300, R1600, R1700, R2900, LH410, LH517, ST1030 ember pohara populér.sagigireun struktur ember, BONOVO ogé nyadiakeun sistem huntu ngagantian pikeun Bonovo Underground Loader Bucket ogé rencana bertulang nurutkeun Sarat Palanggan.

  • Underground loader bucket for wholesale and retail with aftersale service-from BONOVO factory direct sale

    Underground...

    Kapasitas:1-15m³

    Merk pas:Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volvo, jsb

    Tipe:GP/HDR

    lebar:Bisa disaluyukeun