PANJANG REACH LENGAN & BOOM

  • Long reach arm and boom for all excavator types

    Jangkauan panjang ...

    Bonovo Dua Bagian Long Reach Boom sareng Arm mangrupikeun jinis Boom sareng Arm anu paling populér. Ku Manjangkeun boom sareng panangan, éta tiasa dianggo dina kaayaan kerja anu paling panjang. ,Panangan panjang *1,ember *1,ember silinder *1,H-Link&I-Link *1 set,pipa&hoses.