MEKANIKAL

  • High-quality mechanical quick coupler from BONOVO can be perfectly matched with all kinds of machinery

    Kualitas luhur...

    Carrier ukuran 1 - 50 ton excavator
    Gampang dianggo dina mesin naon waé sareng kantétan.
    Konstruksi anu kuat sareng awét pikeun tahan kaayaan kerja anu kuat.
    Sadaya model hadir sareng kit pamasangan anu kalebet selang, kelengkapan sareng perkakas anu dipikabutuh pikeun dipasangna leres kana alat anjeun.