MEKANIKAL

  • BONOVO Equipment Sales | ISO9001 certified professional design of Mechanical Grapple

    Alatan BONOVO...

    Bonovo Mechanical Grapple bisa ngaganti ember on excavator, ngarobahna kana mesin idéal pikeun nanganan bahan leungit, asihan sampah, sarta cleanup situs demolition.model béda jeung ukuran sadia pikeun excavators cocog kana tugas dina situs.