BONOVO Medium Digger excavator Bumi-pindah mesin pikeun digging

Katerangan pondok:

model:DG230
Beurat Operasi:23000KG
Mesin:Cummins QSB7 124KW / 2050rpm
Jumlah silinder: 6
Tipe:Suntik éléktronik, cai tiis, supercharge
Laju ayun:0-13r / mnt
Laju perjalanan:2,8-4,2 km/H
Kamampuh kelas:30°
Tekanan kerja sistem hidrolik:34Mpa
Kapasitas Ember:1,1m³

 


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Gemblengna Parameter

Bonovo nawarkeun rupa-rupa excavator Mapay dina ukuran sedeng mimitian ti 20 ton nepi ka 34 ton.Ieu 20 ton crawler excavator ti Bonovo téh tujuan-diwangun pikeun minuhan kaperluan pasar sedeng-tugas kacida nuntut.Konfigurasi high-end, mesin turbocharged kinerja tinggi jeung pompa mékanis ciri kakuatan tinggi, konsumsi bahan bakar low jeung adaptability suluh kuat.Ditujukeun dina salah sahiji bagéan pasar excavator anu paling kompetitif, crawler excavator WE220H Bonovo mangrupikeun pasangan anu sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi tugas sedeng.

Beurat Operasi

21980 kg

Merk Mesin

YANMAR

Kapasitas ember

1,0m3

kakuatan

140/2050r / mnt

Max Digging Jero

6680 mm

Dipeunteun Speed

5,4 / 3,1 km / h

Silinder hidrolik

ENERPAC

Klep hidrolik

Kawasaki

Max Digging jangkungna

9620 mm

Max Digging Radius

9940 mm

Pompa hidrolik

Kawasaki

Mesin

Cummins QSB7

Motor perjalanan

Merk DOOSAN aslina

Lacak

Aslina Brand Shantui

Gaya ngagali ember

149 KN

Laju ngayun

11 Rpm

Rincian produk

Kauntungannana teknis

•Efisiensi Tinggi •Énergi Konservasi •Pro-Lingkungan

Mesin QSB7, Cina Tahap III & Euro III Emisi Compliant.Leuwih Kuat, Awét, Konsumsi BBM Low, Luhur Dipercaya jeung Efisiensi.

Kapindahan badag & High-Efisiensi Sistim hidrolik

Pindahan ageung sareng pompa efisiensi tinggi, regenerasi aliran booming / iteuk, gerak kendaraan langkung gancang, ku pompa dioptimalkeun sareng cocog mesin, max.utilization kakuatan mesin pikeun greatly ngaronjatkeun kinerja gawé praktis.

Gambar Struktur

Kumaha ngajaga excavator anjeun tina karusakan anu teu leres?

Excavator anjeun investasi utama.Jadi ngajaga éta kawas éta.Pastikeun excavator anjeun boga sababaraha jenis mékanisme anti maling atawa téhnologi.Hal anu terakhir anu anjeun pikahoyong nyaéta ujug-ujug tanpa sapotong alat anu anjeun sering diandelkeun.Ieu sababaraha tip ngeunaan cara ngahindarkeun karusakan.

Manufaktur, nguji prosedur & aplikasi

Bagian jeung Kantétan Kasadiaan

Kadang dina kapamilikan Anjeun, Anjeun bisa jadi kudu meuli sababaraha bagian ngagantian.Kusabab ieu, penting pikeun mastikeun yén anjeun gaduh aksés gampang kana bagian-bagian anu ngawangun mesin anjeun.

Sakali anjeun geus milih hiji excavator anjeun resep, tingali sabudeureun pikeun nempo lamun bagian ngagantian bisa dibeuli di wewengkon Anjeun.Sanaos aranjeunna henteu kedah dipendakan sacara lokal, gaduh aranjeunna caket bakal ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah langkung gancang.Upami teu kitu, anjeun bakal kudu ngadagoan bagian pikeun dikirimkeun ka anjeun.

Pastikeun kantétan ogé sayogi caket.Ku cara éta, nalika anjeun peryogi aranjeunna, aranjeunna bakal gampang diaksés.Pariksa pikeun ningali naha aya pilihan nyéwa ogé, upami anjeun ngan ukur nganggo kantétan anu tangtu kalana.

pabrik kantétan BONOVOtiasa nawiskeun anjeun rupa-rupa kantétan pikeun excavator anjeun, anjeun ngan ukur kedah nyebatkeun sagala jinis kaayaan kerja anu mungkin anjeun hadapi, penjualan kami bakal nawiskeun anjeun solusi pameseran hiji-eureun langsung.

Pabrik BONOVO Undercarriagesalawasna sayaga pikeun nyadiakeun Anjeun bagian undercarriage cocog pikeun sakabéh mesin Anjeun kaasup excavator, buldoser, min diggers, skid steer loaders jeung sajabana.

our products
整套

Pamariksaan Palanggan

Prosedur Mesen


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Dupi anjeun produsén?
    A: Leres!Kami produsén ngadeg taun 2006. Urang ngalakukeun jasa pabrik OEM sadaya kantétan excavator jeung bagian undercarriage pikeun brand kawentar kawas CAT, Komatsu jeung dealers maranéhanana sakuliah dunya, kayaning Ember Excavator / Loader, Extend Boom & Arm, Gandeng Gancang, Rippers, Amphibious Pontoons, jsb.Bonovo Undercarriage Bagian ditawarkeun rupa-rupa undercarriage maké bagian pikeun excavators na dozers.Sapertos roller lagu, roller carrier, idler, sprocket, link lagu, sapatu lagu, jsb.


    Q: Naha milih BONOVO leuwih sagala pausahaan séjén?
    A: Urang rancang produk urang lokal.Layanan palanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan.Unggal produk BONOVO dilapis sareng awét kalayan jaminan struktural 12 bulan.Urang ngagunakeun bahan kualitas luhur sourced ti pisan pangalusna di Cina.Tim desain kami gawéna raket jeung konsumén pikeun sagala pesenan custom.

    Q: Istilah pamayaran mana anu urang tiasa nampi?
    A: Biasana urang tiasa dianggo dina T / T atanapi L / C istilah, kadang istilah DP.
    1).dina istilah T / T, 30% mayar sateuacanna anu diperlukeun tur kasaimbangan 70% bakal netep saméméh kiriman.
    2).Dina istilah L / C, a 100% irrevocable L / C tanpa "klausa lemes" bisa ditarima.Mangga kontak langsung jeung wawakil customer urang pikeun istilah pembayaran husus.

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina kiriman ku laut, ka sadaya buana utama kayaning Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania jeung Éropa, jsb.
    2).Pikeun nagara lingkungan Cina, kaasup Rusia, Mongolia, Uzbékistan jeung sajabana, urang bisa ngirim ku jalan atawa karéta api.
    3).Pikeun bagian lampu merlukeun urgent, urang bisa nganteurkeun dina layanan kurir internasional, kaasup DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.


    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Urang nyadiakeun 12-bulan atawa 2000 jam gawé jaminan struktural dina sakabéh produk urang, iwal gagalna disababkeun ku instalasi bener, operasi atawa pangropéa, kacilakaan, karuksakan, nyalahgunakeun atawa modifikasi non Bonovo jeung maké normal.

    Q: Naon waktos kalungguhan anjeun?
    A: Urang Tujuan nyadiakeun konsumén jeung waktu kalungguhan gancang.Kami ngartos yén kaayaan darurat lumangsung sareng produksi prioritas kedah langkung dipikaresep dina péngkolan anu langkung gancang.A urutan stock waktos kalungguhan téh 3-5 poé gawé, bari pesenan custom dina 1-2 minggu.Hubungi produk BONOVO supados urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dumasar kana kaayaan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami