PIRING COMPACTORS

  • Plate compactors with a higher level of wear protection from BONOVO’s new design

    Piring kompak...

    Cocog Excavator (ton): 1-60T

    Komponén inti: baja

    Jasa saatos-jualan disayogikeun: Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online