PULVERIZERS

  • BONOVO Customizable hydraulic concrete pulverized machine for earthmoving

    BONOVO Custo...

    Bonovo Hydraulic Concrete Crushers dipaké pikeun demolition dikawasa beton jeung beton bertulang kalawan precision, gaya, kirang noise jeung Geter ti parabot dampak.Aranjeunna pohara efektif dina yayasan, tembok jeung balok.Éta peryogi sumber kakuatan hidrolik tekanan rendah atanapi pompa pikeun beroperasi.

  • Bonovo Equipment Sales | 360 Degree Rotating hydraulic cutter demolition shear for excavators

    Bonovo Equip...

    Range Excavator:6-25T

    Gelar Rotasi:360°

    Aplikasi anu disarankeun:merealisasikan separation nu, shearing, nyoplokkeun dina prosés nyalametkeun, sahingga nyalametkeun efisiensi gawé luhur.

  • Mechanical concrete pulverizer for attachments business from BONOVO, can accept OEM services

    Mékanis c...

    Bonovo Mechanical Beton Pulverizers gampang naksir ngaliwatan beton bertulang sarta motong ngaliwatan struktur baja lampu sahingga bahan bisa dipisahkeun jeung didaur ulang, sarta sakaligus, idin penanganan gampang material.It éféktif dina beton bertulang jeung non-bertulang, tembok bata, struktur dina batu komposit. jeung masonry, ceilings, kolom, stairways sarta unggal bagian beton.