RIPPERS / jempol / rakes

  • Excavator link-on hydraulic thumb from BONOVO for mini digger excavator

    Excavator li...

    Bonovo Link-on Hydraulic Thumb diadaptasi kana bentuk ember anjeun sareng didamel tina baja kakuatan tinggi.Aya sauntuyan model sadia.145 ka 180 rotasi.

  • Backhoe mechanical thumb from BONOVO for wholesale and retail

    Mékanika backhoe...

    Tonnage:1-50 Ton

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

     

  • New land clearing rakes stick rake from BONOVO, available at factory price only, for 1-100 ton excavators

    Tanah anyar...

    Bonovo Rake idéal pikeun ngabersihan gancang, ngokolakeun vegetasi, ngayak taneuh/batu sareng ngaleungitkeun shrubbery sareng kaleuleuwihan anu teu dihoyongkeun.Bahan tiasa diayak sareng diurutkeun pikeun mupus lebu anu teu dihoyongkeun sareng ngantunkeun taneuh atanapi bahan anu saé.Boh dina arah tibalik jeung maju.

  • The new designed ripper from Bonovo is suitable for 2 to 85 tons, with rock crushing replacement function

    Desi anyar ...

    Carrier ukuran 1 ton nepi ka 120 ton excavator
    Rippers dipaké pikeun operasi Kujang, prying batu jeung sagala kaayaan taneuh dimana pamakéan metoda LIPI normal hese ngalaksanakeun.

  • BONOVO ODM OEM PIN-ON hydraulic thumb thumb bucket construction machinery parts

    BONOVO ODM O...

    Bonovo Pin-on Hydraulic Thumb ngaropéa kana mesin husus.Éfisién beroperasi dina mesin leutik ogé mesin badag.Desain terpadu dina pelat samping jeung ramo pikeun kakuatan gede, serration ramo husus pikeun ngaronjat kamampuhan nyekel.

  • Durable good quality excavator thumb bucket of all sizes from BONOVO

    Mantap awet...

    Tonnage:1-50 Ton 

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

    Aplikasi anu disarankeun:dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup penanganan runtah disposable, sikat, log, lebu konstruksi, batu, pipa, karya bentang jeung loba batur.