ROCK ARM&BOOM

  • BONOVO EXCAVATOR ROCK ARM&BOOM LONG BOOM FOR EXCAVATOR

    BONOVO EXCAV...

    Bonovo Rock Arm jeung Boom kalawan gaya digging kuat loba dipaké dina pertambangan, konstruksi jalan, konstruksi perumahan, konstruksi taneuh beku jeung tipe séjén projects.It gampang megatkeun taneuh pisan teuas tur lanté semén, leuwih efisien ti palu breaker bisa ngalakukeun dina spésifik. kaayaan gawé.