360 rotary screening LIPI cocog pikeun 1-50t excavators

Katerangan pondok:

Excavator ranger:1-50 ton
Kaayaan gawé:Misahkeun Bahan Kawas Konstruksi jeung Runtah Demolition, Taneuh Top, Turf, Taneuh Kompos jeung Akar.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Dina raraga ngahontal fit leuwih sampurna, Bonovo bisa ngaluyukeun ukuran nurutkeun pangabutuh konsumén.

Panjelasan Produk:

ROTARY SCREENING BUCKET 0

ROTARY SCREENING LIPI

Bonovo Rotary Screening Bucket dirancang pikeun tangguh sareng ningkatkeun produktivitas.The Screening Drum dijieunna tina baja padet buleud tubular tines.It nyadiakeun sifting hadé tur penanganan bahan, sahingga pikeun prosés asihan leuwih efisien.

Fungsi Bonovo Rotation Screening Bucket gampang ngayak taneuh sareng lebu, ku cara muterkeun Drum Screening.Hal ieu ngajadikeun prosés sifting leuwih gancang, gampang, jeung leuwih efisien.Ember screening Rotary Bonovo mangrupakeun rentang paling serbaguna dina pasaran, dirancang pikeun adaptasi jeung sagala jinis mesin.Éta dilengkepan panel modular anu tiasa ditukeurkeun pikeun nyumponan sarat saringan pikeun padamelan éta.

Sampurna pikeun nyalametkeun agrégat dina situs konstruksi sareng renovasi wangunan, milih bahan runtah dina situs demolition, sareng misahkeun runtah alam di situs TPA, ogé ngamuat kandang wadah sareng nyumputkeun pipa dina padamelan pipa.LIPI saringan puteran hidrolik ieu tiasa nyocogkeun jaring saringan anu tiasa ditukeurkeun, anu sayogi dina ukuran anu béda-béda, sareng gampang ngagentos ujung bolt-on pikeun ngirangan waktos sareng maksimalkeun produktivitas.

screening bucket 发货
Rotary Screening  (3)

Parameter tonnage anu biasa dianggo:

TIPE BAHAN GET APLIKASI
Ember beberesih Q345B & NM400 \ Dilarapkeun pikeun meresihan karya dina saluran sareng parit.
Ember Rorongkong Q345B & NM400 Adaptor, Huntu, Pemotong Samping/
panyalindung
Dilarapkeun dina ngahijikeun sieving sareng penggalian
tina bahan anu rélatif leupas.
Dengdekkeun solokan Ember Q345B & NM400 \ Dilarapkeun pikeun meresihan karya dina saluran sareng parit.
Saringan Rotary
Ember
Q345 & Hardox450 Adaptor, huntu, cutter samping Dilarapkeun dina ngahijikeun sieving sareng penggalian
tina bahan anu rélatif leupas.
CATETAN: OEM atanapi Customizable Manufaktur geus Sadia

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q: Dupi anjeun produsén?
    A: Leres!Kami produsén ngadeg taun 2006. Urang ngalakukeun jasa pabrik OEM sadaya kantétan excavator jeung bagian undercarriage pikeun brand kawentar kawas CAT, Komatsu jeung dealers maranéhanana sakuliah dunya, kayaning Ember Excavator / Loader, Extend Boom & Arm, Gandeng Gancang, Rippers, Amphibious Pontoons, jsb.Bonovo Undercarriage Bagian ditawarkeun rupa-rupa undercarriage maké bagian pikeun excavators na dozers.Sapertos roller lagu, roller carrier, idler, sprocket, link lagu, sapatu lagu, jsb.


    Q: Naha milih BONOVO leuwih sagala pausahaan séjén?
    A: Urang rancang produk urang lokal.Layanan palanggan kami luar biasa sareng dipersonalisasi pikeun unggal palanggan.Unggal produk BONOVO dilapis sareng awét kalayan jaminan struktural 12 bulan.Urang ngagunakeun bahan kualitas luhur sourced ti pisan pangalusna di Cina.Tim desain kami gawéna raket jeung konsumén pikeun sagala pesenan custom.

    Q: Istilah pamayaran mana anu urang tiasa nampi?
    A: Biasana urang tiasa dianggo dina T / T atanapi L / C istilah, kadang istilah DP.
    1).dina istilah T / T, 30% mayar sateuacanna anu diperlukeun tur kasaimbangan 70% bakal netep saméméh kiriman.
    2).Dina istilah L / C, a 100% irrevocable L / C tanpa "klausa lemes" bisa ditarima.Mangga kontak langsung jeung wawakil customer urang pikeun istilah pembayaran husus.

    Q: Naon cara logistik pikeun pangiriman produk?
    A: 1) .90% dina kiriman ku laut, ka sadaya buana utama kayaning Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Oséania jeung Éropa, jsb.
    2).Pikeun nagara lingkungan Cina, kaasup Rusia, Mongolia, Uzbékistan jeung sajabana, urang bisa ngirim ku jalan atawa karéta api.
    3).Pikeun bagian lampu merlukeun urgent, urang bisa nganteurkeun dina layanan kurir internasional, kaasup DHL, TNT, UPS atanapi FedEx.


    Q: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Urang nyadiakeun 12-bulan atawa 2000 jam gawé jaminan struktural dina sakabéh produk urang, iwal gagalna disababkeun ku instalasi bener, operasi atawa pangropéa, kacilakaan, karuksakan, nyalahgunakeun atawa modifikasi non Bonovo jeung maké normal.

    Q: Naon waktos kalungguhan anjeun?
    A: Urang Tujuan nyadiakeun konsumén jeung waktu kalungguhan gancang.Kami ngartos yén kaayaan darurat lumangsung sareng produksi prioritas kedah langkung dipikaresep dina péngkolan anu langkung gancang.A urutan stock waktos kalungguhan téh 3-5 poé gawé, bari pesenan custom dina 1-2 minggu.Hubungi produk BONOVO supados urang tiasa nyayogikeun waktos kalungguhan anu akurat dumasar kana kaayaan.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami