LAYAR

  • Bonovo Equipment Sales |Durable skeleton screening bucket sieve bucket of all sizes

    Bonovo Equip...

    Rentang Excavator:1-50T
    Ukuran grid:Bisa disaluyukeun
    Jenis Ember:kalawan huntu / baud on
    Aplikasi anu disarankeun:dilarapkeun kana penggalian bahan rélatif leupas dina pamaréntah, agricutural, kehutanan, proyék conservancy cai.

  • 360 rotary screening bucket suitable for 1-50t excavators

    360 rotary s...

    Excavator ranger:1-50 ton
    Kaayaan gawé:Misahkeun Bahan Kawas Konstruksi jeung Runtah Demolition, Taneuh Top, Turf, Taneuh Kompos jeung Akar.