jempol

  • Excavator link-on hydraulic thumb from BONOVO for mini digger excavator

    Excavator li...

    Bonovo Link-on Hydraulic Thumb diadaptasi kana bentuk ember anjeun sareng didamel tina baja kakuatan tinggi.Aya sauntuyan model sadia.145 ka 180 rotasi.

  • Backhoe mechanical thumb from BONOVO for wholesale and retail

    Mékanika backhoe...

    Tonnage:1-50 Ton

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

     

  • BONOVO ODM OEM PIN-ON hydraulic thumb thumb bucket construction machinery parts

    BONOVO ODM O...

    Bonovo Pin-on Hydraulic Thumb ngaropéa kana mesin husus.Éfisién beroperasi dina mesin leutik ogé mesin badag.Desain terpadu dina pelat samping jeung ramo pikeun kakuatan gede, serration ramo husus pikeun ngaronjat kamampuhan nyekel.

  • Durable good quality excavator thumb bucket of all sizes from BONOVO

    Mantap awet...

    Tonnage:1-50 Ton 

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

    Aplikasi anu disarankeun:dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup penanganan runtah disposable, sikat, log, lebu konstruksi, batu, pipa, karya bentang jeung loba batur.