DERINGKEUN LIPI

  • Tilt ditch bucket any width for excavaor

    Parit miring b...

    Tonnage Excavator:2-40 ton
    Sudut ngadengdekkeun:Dengdekkeun 90° (45° dina dua arah)
    lebar:Bisa disaluyukeun
    kaayaan gawé:Drainase, groundworks sareng landscaping umum, jsb.