KAMI BONOVO

Deeply cultivating dina industri mesin konstruksi saprak 1990s, terus rancang jeung suplai kantétan, bagian undercarriage jeung equipments earthmoving.

promote_img

1 Excavator + 1 Operator

Meunang Pakasaban Anjeun Rengse!

- BONOVO - JIEUNAN SAmpurna -

BONOVO Excavator Digging LIPI

BONOVO Excavator Heavy Duty Digging Bucket dipaké pikeun ngamuat dina aplikasi anu kacida abrasif sapertos batu anu beurat sareng parah, nganteurkeun tingkat panyalindungan anu langkung luhur pikeun manjangkeun umurna dina aplikasi anu agrésif.sasmita béda tina baja lalawanan maké tinggi na GET sadia sakumaha options.optional baud-on ujung sadia, aranjeunna bisa cocog rupa Merk excavators na backhoe loaders mimitian ti 1 nepi ka 80 ton sampurna.

Carita merek

Hiji-eureun puseur balanja pabrik-langsung pikeun excavators anjeun sarta mesin beurat.

Bonovo mangrupikeun perusahaan terpadu sareng urang ngamimitian pabrik munggaran di 2006 tapi pangalaman industri urang balik deui ka 1990s.Kami gaduh 3 pabrik, 2 di antarana aya di kota Xuzhou (tempat merek terkenal XCMG), manufaktur kantétan excavator sareng penggali leutik.Pabrik anu sanés ngahasilkeun rupa-rupa undercarriage sareng GET.bagian.

company_intr_img

Dunya kotor

Penting pikeun mangaruhan generasi urang anu gumbira ngeunaan dunya kokotor, éta anu leres-leres dilakukeun ku tim BONOVO ayeuna!

  • ad01
  • ad02
  • ad03
saméméhna
Teras