Excavator Amfibi

  • Amphibious Excavator Price New Mini Hydraulic Crawler Excavator with Floating Pontoon

    Amfibi E...

    Tonnage tina excavator:5-50 ton
    Kaayaan gawé:cai laut, rawa, lahan baseuh, situ, balong, waduk, panguburan walungan, kanal.
    jero cai gawé:0-10 méter jero cai
    Lampiran Rojongan:kakuatan tambahan, pompa nyeuseup, panangan panjang, ember beberesih, ngambang, tabung HPV.