LIPI

  • BONOVO good quality excavator grab bucket for attachments business

    BONOVO alus...

    Rentang Excavator:1-30T
    Bukaan rahang:540-2420mm
    Lebar Ember:228-800mm

     

  • Bonovo Equipment Sales | Excavator bucket pins and loader bucket pins

    Bonovo Equip...

    Pins mangrupakeun Tipe Fasteners Standardized nu bisa Maneuh Disambungkeun statis atawa dipindahkeun relatif ka Partéy disambungkeun. Éta nu Utamana Dipaké dina hinge tina dua bagian pikeun ngabentuk sambungan hinge.

  • BONOVO wear-resistant OEM ODM service long working life crusher bucket

    BONOVO maké-...

    Tonnage:10-50 Ton

    Bahan:Hardox 400

    Kapasitas ember:0,35m³-1,15m³

     

  • Bonovo Equipment Sales | Pavement-removal bucket can be customized in size

    Bonovo Equip...

    Tonnage Excavator:2-40 ton
    lebar:Bisa disaluyukeun
    kaayaan gawé:Drainase, groundworks sareng landscaping umum, jsb.

  • Bonovo Equipment Sales |Durable skeleton screening bucket sieve bucket of all sizes

    Bonovo Equip...

    Rentang Excavator:1-50T
    Ukuran grid:Bisa disaluyukeun
    Jenis Ember:kalawan huntu / baud on
    Aplikasi anu disarankeun:dilarapkeun kana penggalian bahan rélatif leupas dina pamaréntah, agricutural, kehutanan, proyék conservancy cai.

  • BONOVO Equipment Sales | Custom built loader bucket Log Loader Attachments Any width

    Alatan BONOVO...

    Bonovo Loader Ember husus pikeun scooptram pikeun Pertambangan.R1300, R1600, R1700, R2900, LH410, LH517, ST1030 ember pohara populér.sagigireun struktur ember, BONOVO ogé nyadiakeun sistem huntu ngagantian pikeun Bonovo Underground Loader Bucket ogé rencana bertulang nurutkeun Sarat Palanggan.

  • BONOVO Equipment | Durable ditching clean bucket for trenching and loading

    Alatan BONOVO...

    Tonnage Excavator:1-80 ton
    Bahan:Q355, NM400, Hardox450
    Kapasitas:0,3-8m³
    Aplikasi:utamana dipaké dina beberesih solokan, sloping, grading jeung pagawean pagawean lianna.

  • Durable good quality excavator thumb bucket of all sizes from BONOVO

    Mantap awet...

    Tonnage:1-50 Ton 

    Tipe:Pin on / Las on

    ukuran:Bisa disaluyukeun

    Aplikasi anu disarankeun:dipaké dina rupa-rupa aplikasi kaasup penanganan runtah disposable, sikat, log, lebu konstruksi, batu, pipa, karya bentang jeung loba batur.

     

  • Bonovo Excavator Fittings Sales | Bucket teeth excavator bucket adapter

    Bonovo Excav...

    Ngaran Brand: BONOVO
    OEM: Ditarima
    Katerangan produk: Casting & Forging
    Sertifikasi: ISO9001

  • BONOVO higher level of wear protection clamshell bucket for construction site

    BONOVO luhur...

    Rentang Excavator:5-30T
    bubuka:1570-2175 mm
    Kapasitas:0.28-1.5cbm
    Aplikasi anu disarankeun:ilahar dipaké dina pangerukan, penggalian atawa penanganan bahan.

     

  • 360 rotary screening bucket suitable for 1-50t excavators

    360 rotary s...

    Excavator ranger:1-50 ton
    Kaayaan gawé:Misahkeun Bahan Kawas Konstruksi jeung Runtah Demolition, Taneuh Top, Turf, Taneuh Kompos jeung Akar.

  • Underground loader bucket for wholesale and retail with aftersale service-from BONOVO factory direct sale

    Underground...

    Kapasitas:1-15m³

    Merk pas:Caterpillar, Komatsu, John Deere, Volvo, jsb

    Tipe:GP/HDR

    lebar:Bisa disaluyukeun

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2