Kéngingkeun Kutipan

Xuzhou Bonovo Machinery & Equipment Co., Ltd

Alamat

Gedong A6, Taman Téhnologi Yunchuang,Xuzhou, Cina 221000

Telepon

Penjualan: +86-0516-87533040

+86-18796294327

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Upami anjeun teu tiasa mendakan naon anu anjeun milarian, éta ngan ukur hartosna urang henteu acan tiasa nambihanana kana situs éta.Mangga telepon atawa surélék urang pikeun sakabéh sarat Anjeun.Nyarios ka kami↓Ayeuna!

Divisi: Kantétan Excavator

Sél / Wechat: +86-18752187377

Surélék:attachments@bonovo-china.com

Divisi: Bagian Undercarriage

Sél / Wechat: +86-13952112307

Surélék:undercarriage@bonovo-china.com

Divisi:Mesin Earthmoving

Sél / Wechat: +86-14751370817

Surélék:earthmoving@bonovo-china.com

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami