EPIK-TUGAS TINGGI

  • Bonovo factory direct sale extreme-duty bucket rock bucket for digging soft rock

    Fakta Bonovo...

    Excavator ranger:1-50 ton
    Kapasitas:0.1-8.7CBM
    Kaayaan gawé:Utamana dipaké pikeun ngagali taneuh teuas, dicampurkeun jeung batu lemes relatif jeung liat, batu lemes jeung lingkungan operasi beban lampu séjén.
    Struktur:Kéngingkeun pilihan, Dipanjangkeun sareng nguatkeun biwir, Piring ngagem samping, Pin anu tiasa dicabut