UMUM-tugas LIPI

  • Bonovo original design customizable general-duty excavator bucket for attachments business

    Bonovo asli...

    Excavator ranger:1-50 ton
    Kapasitas:0.1-3CBM

    Bahan:HARDOX450,NM400,Q355…jsb
    Kaayaan gawé:dipaké dina operasi tugas hampang kawas penggalian sarta loading taneuh, keusik, batu leupas sarta gravel, jsb