Iler

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel DH260 DH258

    BONOVO Dina...

    Industri lumaku:Bengkel Perbaikan Mesin, Pekerjaan Konstruksi
    Karasa Beungeut:HRC52-58
    Laporan Uji Mesin:Disadiakeun
    Garansi:1 Taun

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Heavy Duty Track Front Idler Wheel Assy

    BONOVO Dina...

    Bonovo Bisa Nyadiakeun Anjeun Rupa-rupa Bagian Undercarriage pikeun Kalolobaan Merk Excavator jeung Mesin Hileud lianna.Kalayan Langkung Sapuluh Taun Pangalaman Pagawe Narékahan Pikeun Kasampurnaan dina Unggal Prosés, Bonovo Terus Nyadiakeun Sajumlah ageung Bagian Undercarriage Kuat sareng Kinerja Biaya Pangsaéna di Global.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel D3 D6D D7 D8

    BONOVO Dina...

    Idler diwangun ku cangkang idler, aci, bracket, bantalan bimetallic sareng komponén sealing.Éta dijieun ku casting atanapi forging, machining, perlakuan panas, assembly, lukisan, jsb.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel SH60-2 SH80-6 SH180LC-6 SH265

    BONOVO Dina...

    Idler diwangun ku cangkang idler, aci, bracket, bantalan bimetallic sareng komponén sealing.Éta dijieun ku casting atanapi forging, machining, perlakuan panas, assembly, lukisan, jsb.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel SK76 SK200 CAT307.5 CAT323

    BONOVO Dina...

    fitur utama:
    Idler ensures sipat mékanis alus teuing, kakuatan tinggi na bending alus teuing jeung résistansi maké narekahan ngaliwatan prosés quenching na tempering.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Idler Bulldozer Front Idler

    BONOVO Dina...

    Idlers mangrupakeun pituduh jeung sarana pikeun nyaluyukeun tegangan lagu pikeun rakitan link.BONOVO idlers anu precision machined lajeng panas diperlakukeun, lubricated na disegel nyadiakeun hirup dipercaya panjang.
    Idler hareup asli kualitas luhur tiasa ngirangan setrés bantalan sareng ngirangan beban bantalan pikeun manjangkeun umur totalna.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel EX110 EX120 EX130 EX135

    BONOVO Dina...

    Anggo téknologi pamrosésan presisi sareng téknik perlakuan panas khusus pikeun ngahontal résistansi ngagem pangsaéna sareng gaduh kapasitas beban maksimal sareng anticracking.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel E110B E120B E312 E311

    BONOVO Dina...

    Idlers mangrupakeun pituduh jeung sarana pikeun nyaluyukeun tegangan lagu pikeun rakitan link.BONOVO idlers anu precision machined lajeng panas diperlakukeun, lubricated na disegel nyadiakeun hirup dipercaya panjang.
    Idler hareup asli kualitas luhur tiasa ngirangan setrés bantalan sareng ngirangan beban bantalan pikeun manjangkeun umur totalna.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel D3C/D4D/D31/D40/D355A-1

    BONOVO Dina...

    Roda idler ngagaduhan desain anu pas sareng parantos didamel sacara saksama.Éta tiasa leres dibenerkeun sareng gampang dilonggarkeun dugi ka 50 ton kapasitas tugas beurat tanpa mangaruhan operasi normal excavator.Kualitas dipercaya, ongkos-éféktif, jeung layanan kualitas luhur.produk urang téh pilihan pangalusna anjeun.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel TB016 TB175 TB1135 TB1140

    BONOVO Dina...

    Teu karasa permukaan idler nyaéta HRC56-62, anu tiasa ngirangan abrasion sareng manjangkeun umur jasa.Ku ngamaksimalkeun daya tahan produk, éta nambihan nilai pikeun produk anjeun.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel U15 KX25 KX101 JS200

    BONOVO Dina...

    Idler ensures sipat mékanis alus teuing, kakuatan tinggi na bending alus teuing jeung résistansi maké narekahan ngaliwatan prosés quenching na tempering.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Front Idler Wheel EC35 EC55 EC210 EC290

    BONOVO Dina...

    Idlers mangrupakeun pituduh jeung sarana pikeun nyaluyukeun tegangan lagu pikeun rakitan link.
    Kualitas sareng kahirupan jasa gumantung kana kualitas baja bahan baku, karasa permukaan rel, jero lapisan karasa, sareng kualitas grup sealing.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2