MEKANIKAL

  • Mechanical concrete pulverizer for attachments business from BONOVO, can accept OEM services

    Mékanis c...

    Bonovo Mechanical Beton Pulverizers gampang naksir ngaliwatan beton bertulang sarta motong ngaliwatan struktur baja lampu sahingga bahan bisa dipisahkeun jeung didaur ulang, sarta sakaligus, idin penanganan gampang material.It éféktif dina beton bertulang jeung non-bertulang, tembok bata, struktur dina batu komposit. jeung masonry, ceilings, kolom, stairways sarta unggal bagian beton.