Fasilitas Urang

Kantor & Pabrik

BONOVO & TUNIO

Pabrik-pabrik

Pabrik Undercarriage

factory

Pabrik

厂房照片

Pabrik-pabrik

office building

Wangunan kantor

Jalur Produksi

Bengkel amfibi

Mini Excavator

min excavator1

Mini Excavator

heat treatment-undercarriage workshop3

Bengkel perlakuan panas-undercarriage

Bengkel perlakuan panas-undercarriage

Bengkel Kantétan

Bengkel Kantétan

Bengkel Kantétan

Alat Uji

Kantétan-kualitas Inspection

Kantétan-IPQC

Attachments-ultrasonic testing1

Kantétan-Uji ultrasonik

raw material testing1

Tés Bahan Baku

Uji Pra-pangiriman

Tés Bahan Baku

Nguji Undercarriage-bocor

Undercarriage-mock Testing

Pangiriman & Gudang

Rék gawé bareng jeung urang?