Prosés Produksi

Prosés produksi:

Bahan atah:Seueur jinis pelat baja sayogi: Q345, NM400, HARDOX, jsb. Bahanna bakal diuji kualitas nalika dikirimkeun ka bengkel.

1608190809(1)
1608190890(1)

motong:Urang boga dua rupa mesin motong: kontrol numeris mesin motong jeung numeris plasma kontrol motong machine.The urut dipaké pikeun motong pelat baja kalayan ketebalan leuwih ti 20mm, sarta dimungkinkeun pikeun motong pelat baja kalayan ketebalan kirang ti. 20 mm.

Aranjeunna motong sakabéh pelat baja kana unggal bagian tina LIPI nurutkeun gambar, lajeng bagian bakal digosok sarta dikirim ka aréa machining.

1608192493
1608192518

Wewengkon Mesin:

1. Pangeboran

-Utamina bor liang dina bushing na sisi motong ujung.

1608193023(1)
1608193036(1)

2. Ngabosenkeun

- Diaméter jero bushing anu akurat pikeun mastikeun pin cocog sareng bushing sampurna.

1608193111(1)

3. Ngabuburit

- Ngolah bushing

1608193126(1)

4. Panggilingan

-Processing plat flange (CAT na Komatsu excavator leuwih 20 ton LIPI bakal make plat flange).

1608193141

5. Beveling

-Jieun alur dina plat baja pikeun ngaronjatkeun aréa las sarta pastikeun las leuwih padet.

1608193168(1)

6. Tekanan Bending

-Bend pelat baja kandel, utamana bagian tina bracket ceuli.

1608193185(1)

7. Ngagugulung

- Gulungkeun pelat baja kana bentuk busur.

1608193201(1)

-Jieun alur dina plat baja pikeun ngaronjatkeun aréa las sarta pastikeun las leuwih padet.

Wewengkon Mesin:

Welding Area-Paling luar biasa tina kaunggulan urang

-Bonovo migunakeun gas karbon dioksida shielded mesin las jeung flux-cored kawat, nu diadaptasi kana sagala posisi di spasi.Las multi-pass sareng las multi-lapisan mangrupikeun fitur kami.

-Adaptor sarta ujung sabeulah duanana ngaliwatan preheated saméméh las.Suhu dikontrol sacara wajar antara 120-150 ℃

-Tegangan las dijaga dina 270-290 volt, sareng arus dijaga dina 28-30 amps pikeun mastikeun stabilitas prosés las.

Welders -Experienced anu téhnisna terampil kalawan leungeun ganda, nu ngajadikeun kelim weld ngahontal bentuk skala lauk anggun.

11
222
333
444
555
666
777
888

Keunggulan Shot Blasting:

1.Remove lapisan oksida permukaan produk

2.Releasing gaya teuas las dihasilkeun salila las

3. Ningkatkeun adhesion cet sarta nyieun cet leuwih pageuh diserep dina pelat baja.

shot blasting
99

Pamariksaan

Tina bahan baku nepi ka produk rengse, sakabeh prosesna aya dina pamariksaan kualitas anu ketat kaasup deteksi cacad, pamariksaan las, pamariksaan ukuran struktur, pamariksaan permukaan, pamariksaan lukisan, pamariksaan rakitan, pamariksaan bungkusan jsb.

tewt
rwqrw
wqrwr
SPH]QN])9H61FC(HGZL}QIO
fgwqrf
rwqfwe