RAKE

  • New land clearing rakes stick rake from BONOVO, available at factory price only, for 1-100 ton excavators

    Tanah anyar...

    Bonovo Rake idéal pikeun ngabersihan gancang, ngokolakeun vegetasi, ngayak taneuh/batu sareng ngaleungitkeun shrubbery sareng kaleuleuwihan anu teu dihoyongkeun.Bahan tiasa diayak sareng diurutkeun pikeun mupus lebu anu teu dihoyongkeun sareng ngantunkeun taneuh atanapi bahan anu saé.Boh dina arah tibalik jeung maju.