RIPPER

  • The new designed ripper from Bonovo is suitable for 2 to 85 tons, with rock crushing replacement function

    Desi anyar ...

    Carrier ukuran 1 ton nepi ka 120 ton excavator
    Rippers dipaké pikeun operasi Kujang, prying batu jeung sagala kaayaan taneuh dimana pamakéan metoda LIPI normal hese ngalaksanakeun.