Trek karét

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Rubber Track Rubber Crawler Assembly

    BONOVO Dina...

    Karét Track Mibanda Kaunggulan tina Beurat Ringan, Geter leutik, Low Noise, High Adhesion, alus
    Adaptasi, Henteu Karusakan Permukaan Jalan, Fiksi Pangsaéna di Ladang Ladang. Utamana Alus di Kota Konstruksi sareng Lahan Ladang.
    lagu karét pikeun Kobelco, Hyundai, Hitachi, Kubota, Bobcat, Takeuchi pikeun excavator, digger, loader, harvester, treuk, traktor

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Rubber Pad with 1 Year Guarantee

    BONOVO Dina...

    Kisaran aplikasi:
    Excavator, Paver, Traktor, Loading machinery, Non excavator machinery, Grasp machinery, Drilling Machinery.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Bulldozer Rubber Pad 300mm 400mm 450mm 500mm 600mm 800mm

    BONOVO Dina...

    Jenis karét pad
    1. Bolt-on: Gawé lamun hampang baja anjeun aya boga liang pre-dibor.
    2. Clip-on: Paké klip nu mungkus sabudeureun hampang tur dianggo kalayan paling gaya hampang.
    3. Chain-on: Bolt langsung kana ranté supados henteu aya sapatu triple-grouser aub.

    Pikeun mastikeun kasalametan barang anjeun, jasa bungkusan profésional, ramah lingkungan, merenah sareng efisien bakal disayogikeun.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator 450mm Rubber Pad for PC60 PC75 PC78MR

    BONOVO Dina...

    Pad karét mangrupikeun salah sahiji produk anu ningkat sareng diperpanjang tina rak karét, aranjeunna mimiti dipasang dina jalur baja, karakterna gampang dipasang sareng henteu ngarusak permukaan jalan.
    Kisaran aplikasi:
    Excavator, Paver, Tractor, Loading machinery, Non excavator machinery, Grasp machinery, Drilling Machinery ……

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Chain On Rubber Pad ZX70 ZX75 ZX80 ZX85

    BONOVO Dina...

    Ranté-on: Bolt langsung kana ranté supados henteu aya sapatu triple-grouser.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Rubber Pad PC100-6 Ex100 EX135 ZX110 ZX120 SH100 SH120

    BONOVO Dina...

    Pad karét mangrupikeun salah sahiji produk anu ningkat sareng diperpanjang tina rak karét, aranjeunna mimiti dipasang dina jalur baja, karakterna gampang dipasang sareng henteu ngarusak permukaan jalan.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator 500HD Clip on Rubber Pad

    BONOVO Dina...

    Klip-on: Anggo klip anu ngabungkus dina bantal sareng dianggo sareng seueur gaya bantalan.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Rubber Pad SH55 SH60 SH75 SH90 SH100 SH120

    BONOVO Dina...

    Karét Lagu Pads nyadiakeun transisi gampang ti gawe dina kokotor jeung lagu baja pikeun digawé di surfaces hipu mana panyalindungan atawa traction diperlukeun.
    Éta dijieun tina awét, bertulang, cut-tahan karét pikeun pamakéan samentara atawa jangka pondok dina surfaces variatif.

  • BONOVO Undercarriage Parts Bolt-on Rubber Pad for 1-30 ton Excavator

    BONOVO Dina...

    Bolt-on: Gawé lamun hampang baja anjeun aya boga liang pre-dibor

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Rubber Pad SH120 SH200 SH220

    BONOVO Dina...

    1.Kurang ruksakna buleud
    Lemah sora
    2.speed tinggi
    Kurang geter
    3. tekanan taneuh Low
    traction unggul

  • BONOVO Undercarriage Parts Bulldozer Rubber Pad D4 D4H D5C D5N D5M

    BONOVO Dina...

    Pikeun mastikeun kasalametan barang anjeun, jasa bungkusan profésional, ramah lingkungan, merenah sareng efisien bakal disayogikeun.

  • BONOVO Undercarriage Parts HD200 Rubber Pad for Bulldozer

    BONOVO Dina...

    Pad karét mangrupikeun salah sahiji produk anu ningkat sareng diperpanjang tina rak karét, aranjeunna mimiti dipasang dina jalur baja, karakterna gampang dipasang sareng henteu ngarusak permukaan jalan.