SARENG-TUGAS LIPI

  • Bonovo severe-duty bucket quarry bucket for digging in severe ground conditions where rock is prevalent

    Bonovo putus...

    Excavator ranger:20-100 ton
    Kapasitas:0.5-8CBM

    Struktur:Kéngingkeun pilihan, Dipanjangkeun sareng nguatkeun biwir, Piring ngagem samping, Pin anu tiasa dicabut
    Kaayaan gawé:dipaké pikeun loading dina aplikasi kacida abrasive kayaning batu parna, delivering tingkat luhur maké
    panyalindungan pikeun manjangkeun umur na dina aplikasi aggressively abrasive