Tilu bagian panjang ngahontal boom & panangan

  • BONOVO EXCAVATOR THREE SECTION LONG REACH BOOM&ARM for demolition

    BONOVO EXCAV...

    Bonovo Three Section Long Reach Boom & Arm disebut oge demolition boom & arm.Kalawan tilu bagian teken, rentang gawé téh leuwih badag, nu ngajadikeun eta leuwih cocog pikeun kaayaan gawé demolition.A tilu bagian panjang jangkauan booming & panangan ngawengku: boom panjang * 1, panangan panjang, 1, iteuk tengah, 1, LIPI silinder * 1, panangan silinder * 1, H-link & l-link *!set, pipa & selang.