SARUNG

  • High Quality BONOVO Amphibious Excavator Undercarriage Swamp Amphibious Pontoon

    Kualitas luhur...

    Tonnage tina excavator:5-50 ton
    Kaayaan gawé:cai laut, rawa, lahan baseuh, situ, balong, waduk, panguburan walungan, kanal.
    jero cai gawé:0-10 méter jero cai
    Lampiran Rojongan:kakuatan tambahan, pompa nyeuseup, panangan panjang, ember beberesih, ngambang, tabung HPV.

     

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Bulldozer Track Guard Protector

    BONOVO Dina...

    Penjaga lagu mangrupikeun aksésori assy anu dipikabutuh pikeun undercarriage excavator.Pikeun ngabantosan ranté lagu anjeun pikeun umur panjang anu parah, penjaga lagu maénkeun peran anu beurat sareng penting pikeun nyegah tautan atanapi ranté tina ragrag atanapi abrading.Pigura lagu hansip lagu bisa ngaropéa nurutkeun mesin anjeun sarta gambar sampel.
    Kauntungan:
    1.Jaminan kualitas
    2. waktos pangiriman alus
    3. Harga kalapa
    4.LCL Dupi ditarima

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Guard Protector ZAX120 ZAX200-1 ZAX270

    BONOVO Dina...

    Track Guard: Dipaké pikeun nyegah link lagu tina off tracking, éta bisa dipaké salaku pelindung kana ranté link.
    Pigura lagu hansip lagu bisa ngaropéa nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar desain .Wilujeng sumping di kontak.

  • BONOVO Undercarriage Parts Bulldozer Track Guard Protector D65

    BONOVO Dina...

    Penjaga lagu mangrupikeun aksésori assy anu dipikabutuh pikeun undercarriage excavator.
    Kauntungan:
    1.Jaminan kualitas
    2. waktos pangiriman alus
    3. Harga kalapa
    4.LCL Dupi ditarima

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Track Guard Protector  E312 E320-YC E330C E385 E349

    BONOVO Dina...

    Track Guard: Dipaké pikeun nyegah link lagu tina off tracking, éta bisa dipaké salaku pelindung kana ranté link.
    Pigura lagu hansip lagu bisa ngaropéa nurutkeun sampel Anjeun atawa gambar desain .Wilujeng sumping di kontak.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Drive Sprocket SY215-8 SY215C SY215C-9

    BONOVO Dina...

    sprocket / bagean engages jeung bushing of assembly link lagu jeung drive mesin.Perawatan panas anu leres penting pikeun umur panjang sareng daya tahan.Bagéan sareng sprockets BONOVO tunduk kana sababaraha pamariksaan kualitas sapanjang prosés manufaktur pikeun mastikeun aranjeunna nyumponan spésifikasi anu ketat.sprockets kami lumaku pikeun Komatsu, Hitachi, Kobelco, Daewoo, Hyundai, Volvo, Jcb jsb Urang ogé bisa nawarkeun layanan OEM nurutkeun gambar anjeun atanapi sampel.

  • BONOVO Factory Supply Direct Price Excavator EX30 EX35 Carrier Roller

    Fakta BONOVO...

    Roller pamawa, disebut oge roller luhur atawa roller luhur nu mangrupa bagian undercarriage penting pikeun excavators Mapay atanapi buldoser.Aranjeunna aya dina kontak deukeut jeung taneuh leumpang, kituna kualitas roller pamawa boga pangaruh hébat kana kinerja pakakas.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Top Roller Carrier Roller EX50 EX100 EX200-1/2/3/5 EX270

    BONOVO Dina...

    Pikeun Compact excavator undercarriage
    Bagian tahan aus / tahan lama
    Top Quality Excavator Carrier Roller dipak kalawan pallets kai, disimpen dina flatness tur ditangtayungan eta taliti.

  • BONOVO Undercarriage Parts Excavator Bulldozer Track Bolts And Nuts

    BONOVO Dina...

    Bonovo nyayogikeun rupa-rupa Track Shoe Bolts & Nuts dina ukuran inci sareng métrik, baud lagu hideung sareng kacang ieu khusus pikeun motong anu dianggo dina modél populér.

  • Amphibious Excavator Undercarriage swamp Excavator Marsh Buggy

    Amfibi E...

    Tonnage tina excavator:5-50 ton
    Kaayaan gawé:cai laut, rawa, lahan baseuh, situ, balong, waduk, panguburan walungan, kanal.
    jero cai gawé:0-10 méter jero cai
    Lampiran Rojongan:kakuatan tambahan, pompa nyeuseup, panangan panjang, ember beberesih, ngambang, tabung HPV.

  • Bonovo Excavator Fittings Sales | Bucket teeth excavator bucket adapter

    Bonovo Excav...

    Ngaran Brand: BONOVO
    OEM: Ditarima
    Katerangan produk: Casting & Forging
    Sertifikasi: ISO9001

  • BONOVO Undercarriage Parts Track Adjuster Assy Track Tensioner

    BONOVO Dina...

    Track adjuster atawa tensioner disebut oge track adjuster silinder nu dipaké onto excavators na bulldozers.Bonovo Track adjusters sadia pikeun sakabéh merek na model excavator, Hitachi, Komatsu, Caterpillar sarta tipe séjén régulator Mapay excavator kalawan harga kalapa.A assembly lagu adjuster diwangun ku spring recoil, silinder jeung yoke a.