Merk Urang

Band kami:

Xuzhou Bonovo Machinery & Equipment lokasina di kota Xuzhou, basis produksi mesin konstruksi pangheubeulna & panggedena Cina, dimana loba merek kawentar dunya kawas Caterpillar, Volvo, John Deere, Hyundai jeung XCMG invested tur ngawangun pabrik maranéhanana di dieu.

Kalayan téknologi manufaktur canggih sareng kaunggulan sumber daya dina klaster industri, Bonovo parantos ngahasilkeun 3 divisi bisnis utama (Bonovo Attachment, Bonovo Undercarriage Parts sareng DigDog) sareng tim Bonovo sok sanggup nyayogikeun anjeun sagala jinis produk mesin anu kualitas henteu paduli anjeun pamilik merek, dealers atanapi tungtung-pamaké.

2

Bonovo Attachments parantos dikhususkeun pikeun ngabantosan para nasabah nampi langkung fleksibilitas sareng produktivitas ku cara nyayogikeun kantétan kualitas unggul ti saprak 1998s.Brand ieu dipikawanoh pikeun manufaktur ember kualitas luhur, couplers gancang, grapples, panangan & booms, pulverizers, rippers, jempol, rakes, breakers na compactors pikeun sagala jinis excavator, skid steer loader, wheel loaders na bulldozers.

moutain
lion
logo1

Bonovo Undercarriage Parts nawarkeun rupa-rupa bagian maké undercarriage pikeun excavator jeung dozers.Urang ngarti kombinasi sampurna baja tuang kualitas luhur jeung téhnologi perlakuan panas canggih mangrupakeun faktor konci balik kasuksésan brand BONOVO.Bagian undercarriage kami diwangun kalayan kualitas santun, reliabilitas sareng garansi anu langkung panjang anu anjeun tiasa ngandelkeun.Gudang 70,000sqf salawasna tiasa minuhan pangiriman urgent anjeun, sarta R & D kuat ogé paling tim jualan profésional pasti bisa nyugemakeun salah sahiji sarat kustomisasi Anjeun promptly.

DIGDOG

DigDog mangrupakeun merek kulawarga anyar grup Bonovo saprak 2018. Carita brand na balik deui ka 1980s nalika dipaké salaku brand LIPI populér di Afrika kidul.Bonovo ngawariskeun merek anu saé ieu, hak ngadaptar sareng domain sacara resmi 3 taun saatos bangkrutna.Saatos sababaraha taun kerja keras sareng akumulasi pangalaman industri, DigDog parantos janten merek terhormat pikeun mini excavator sareng skid steer loader.Urang duanana yakin yén "Anjing sabenerna leuwih kompeten dina digging ti ucing".Misi kami nyaéta pikeun ngajantenkeun DigDog janten merek penggali leutik anu terkenal anu damel éfisién di buruan anjeun sareng slogan kami nyaéta: "DigDog, tukang gali satia anjeun!"

dog